دفتر مرکزی سوواچ: معماری شیگرو بان و مبلمان ویترا


معمار ژاپنی Shigeru Ban هنگام ساخت دفتر مرکزی جدید برای مارک تجاری ساعت سوئیسی Swatch ، ساختاری به ظاهر بی پایان و شبیه لانه زنبوری ایجاد کرده که از چوب های محلی تهیه شده است. Shigeru Ban این پروژه را جالب ترین پروژه خود تاکنون لقب داده است. پروژه بیانی بازیگوش و رنگارنگ دارد، چیزی شبیه محصولات برند سوواچ. فضای داخلی همچنین به گونه ای طراحی شده است که هویت برند Swatch را به وضوح نشان دهد. ویترا به لطف مجموعه ای از محصولات دارای زیبایی شناسی کم نظیر ، برای تأمین مبلمان انتخاب شد که حتی اگر در رنگ های پر جنب و جوش وجود داشته باشد – محجوب است – و دوام اثبات شده آن با فلسفه پایداری Swatch مطابقت دارد: به عنوان مثال ، کابینت هایی که به رنگ زرد بوده و توسط تکنیک USM تهیه شده اند. پس از ساخت این بنا، کلیه برنامه های سایت قدیمی به دفاتر جدید منتقل شد. Swatch همچنین مسئول برنامه ریزی داخلی فضا در کنار معمار و ویترا بود ، و یک چیدمان به شکل آبشار را ایجاد کرد که ویترا در آن کوشیک با یک کافه تریا ، اتاق های جلسات ، سالن اجتماعات ، فضای کار ، دفتر اجرایی ، سالن و پروژه و کارگاه محیط را به یک منظره دفتر پویا تبدیل نماید. کف های اداری با طرح باز و دارای بالکن مشرف هستند. هدف ایجاد فضایی سخاوتمندانه و ایجاد ارتباطات کارآمد – بین کارمندان فردی و تیم های مختلف است.